Vrouw zoekt boer: de brieven (1199 stuks!)

Valentijnsdag.. geen betere dag om het over de liefde te hebben. De meest kneuterige, schattige en ontroerende liefde die op dit moment op de Nederlandse televisie is.. jullie raden het al: Boer zoekt Vrouw is weer begonnen! Jeee! * doet vreugdedansje *

De boeren mogen hun brieven ontvangen op een wel hele gave locatie: SS Rotterdam! Naast dat deze locatie niet voor niets gekozen is, gaat mijn cruisehartje hier natuurlijk ook sneller van kloppen. Heerlijk om te zien hoe iedere boer een plekje kreeg toegewezen op het schip en in volle verwachting was van de brieven.. want jaja, iedereen had er een paar ontvangen!
De meeste boeren schoten in een spontane paniekaanval en verstijfden compleet toen Yvon de hoek om kwam met het bewuste koffertje, de stapel enveloppen en pakketjes of bij boer Marc… een overladen rolkar. Waar Dave de complete lobby verbouwde en voor iedere ‘stapel’ een apart tafeltje nodig had, waaiden bij Olke de brieven bijna over het hele dek en verdenk ik Marc ervan dat hij er toch een paar overboord gegooid heeft..

David: ” We gaan gewoon beginnen.. en euuh.. we lezen de brieven. Ja. “

Herman wordt al zenuwachtig bij een foto van een van zijn potentiële boerenmeisjes en laat haar nu al vol trots aan de andere boeren zien. Ja hoor: dit wordt een showpony! Rondje om het erf! Hophop in galop! Verder kan hij amper geloven dat er zoveel meisjes naar hem geschreven hebben.. maarja zijn naam staat er een paar keer op en ‘er doet maar één Herman mee.. dusja’. Hij kreeg het er zo warm van dat hij spontaan begon te zweten uit zijn ogen… jaja Herman, dat zijn nou emoties. Succes de komende weken jongen!

Marc.. de hunk uit Zambia met zijn mooie blauwe ogen. Iedereen wist stiekem wel dat hij de allermeeste brieven zou ontvangen, maar mijn hemel.. 829 stuks? Wow! Dat wordt een flinke klus en hij trekt dan ook gelijk wit weg… arme jongen. Ik ben stiekem wel blij dat ik hem die 830e brief niet gestuurd heb, dat had hij niet overleefd! En maar goed ook, want zagen jullie wat ik zag? Hij draagt zo’n ontzettend fout wit hemdje onder zijn t-shirt. Aiiii!

Marc “Als  je niet weet hoe het werkt.. dan gaat het niet werken..”

Olke.. bolleke.. hupsasolleke, Olleke bolleke KNOL! Sorry, ik kan het niet laten. De grote cowboy uit Texas had eigenlijk zijn vrouw al voor zich: geen kinderen, niet te oud, maar ook niet te jong.. maar hij eindigt de aflevering met tranen in zijn ogen vanwege de brief van een vrouw met kinderen, en er ligt ook een brief van een vrouw van 55+ op de stapel. Oeps. Zelf kan hij het eigenlijk allemaal niet meer aan, dus laat hij de keuze aan zijn zussen over. Net zo makkelijk!

Riks gaf in zijn introductiefilmpje aan iedere week naar de kerk te gaan. Zou dat ervoor gezorgd hebben dat hij  ‘maar’ 36 brieven heeft gekregen? Ik vind het echt jammer, want hij lijkt me écht een leuke man! Op zich maakt het natuurlijk niet veel uit: 829 of 36.. ze mogen er allebei maar 10 uitnodigen voor de speeddate. En ook dat lukt onze Riks. Gelukkig!

Oh jongens wat was dit weer een heerlijk écht begin van het nieuwe seizoen BZV! Ik kan niet wachten op volgende week.. dan gaan we speeddaten en beginnen de echt ongemakkelijke momenten pas echt. Vanaf volgende week de avond van de uitzending (of de volgende dag.. geef me even) een blogje over Boer zoekt Vrouw.  Hierzo! Jippie!

Ohja.. het feit dat David een hekel heeft aan paardenmeisjes  heeft helemaal niets met één van mijn vriendinnetjes te maken. Helemaaaaaal niets. Hahhaha!

handtekening

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.