DE TERUGKIJKLIJST – 3&4 september

Het nieuwe televisieseizoen is weer begonnen. Zaten we de afgelopen twee maanden iedere avond naar 100-jaar oude Bollywood films te kijken, of zapten we onze Netflixfeed door tot op de bodem, beginnen we nu weer met meerdere programma’s op dezelfde avond. Wat zeg ik? Dezelfde tijd! Daarom… de terugkijklijst. Ik vertel je wat ik dit weekend waard vond om terug te gaan kijken, én waarom. Komt-ie!

DANCE DANCE DANCE – AFLEVERING 1 – 3 SEPTEMBER 

Vorig jaar heb ik al enorm genoten van deze show. Een talentenjacht met BN’ers, met talenten die ze eigenlijk helemaal niet (denken te) hebben. Want wow, wat een ijverigheid en dedication (ik blijf in de stijl van Timor, af en toe een Engels woordje ertussendoor..) bij het voorbereiden van deze dansen!

Deelnemers_Dance_Dance_Dance_0

Dit jaar doen er weer vijf koppels mee aan het programma:

– Romy Monteiro en haar moeder Antje Monteiro
– Lucas Sanders (ohnee ehh.. Ferry Doedens) en Inge de Bruijn
– Jeroen van de Boom en zijn vrouw Dany
– Kees Tol en Annemarie Keizer
– Buddy Vedder en Robin Martens (aka.. Rikki)

De eerste aflevering heb ik vooral genoten van het duo-optreden van Buddy en Robin. Want: Bruno Mars + Beyoncé + toffe dansjes = alleen maar liefde.

Hebben jullie het ook gezien? Nee? Hier terugkijken dan!

IK VERTREK – AFLEVERING 1 – 3 SEPTEMBER

Deze mag officieel in de categorie leedvermaak. Oh, wat kan ik genieten van dit programma. 9 van de 10 keer bekijk ik het met groot ongeloof: HOE dom kunnen sommige mensen zijn?! Deze week was het weer raak: Sjaak en Irma kochten een ‘huis’ in Hongarije. Huis tussen aanhalingstekens, want het enige wat ze hadden gezien was een hele vage foto. Zoals haar moeder al heel treffend zei ‘je koopt nog geen pakje boter met een gescheurd papiertje.. hoe kan je dan een huis kopen vanaf één foto?!’.

3f89dd564176979aa1f34add176a92e1.jpg

En, het allermooiste aan het hele verhaal is dat ze .. zoals het hoort bij Ik Vertrek .. nog nooit in Hongarije zijn geweest en geen woord Hongaars spreken of zelfs maar Duits of Engels. Dit koppel spant toch wel de kroon: er mogen namelijk 70 papegaaien en 2 teckels mee in de auto. Meine Güte.. mensen, waar begin je aan?

Ook even heel hard lachen? Kijk de aflevering dan hier terug.

VLUCHT HS13 – AFLEVERING 1 – 4 SEPTEMBER

Nieuw televisieseizoen, dus ook tijd voor een nieuwe serie. Deze heb ik ‘live’ gekeken, omdat ik er toch wel heel erg benieuwd naar was. Een serie die draait om een een vermiste man, die eigenlijk op een neergestort vliegtuig had moeten zitten. Ik zal verder niet teveel van het verhaal verklappen, maar ik vond deze eerste twee afleveringen toch wel heel spannend! Kan natuurlijk ook niet anders met topacteurs als Katja Schuurman, Daniël Bossevain (mmm) en Jeroen Spitzenberger (nog meer mmmm!).

vluchths13_970_440_s_c1_smart_scale

Nieuwsgierig geworden? Kijk hier de eerste twee afleveringen terug (let op: bijna 1,5 uur!)

Wat hebben jullie dit weekend gekeken en wat staat er bij jullie op je terugkijklijst?

handtekening

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.