Kaartenkoopstress…

Eens in de zoveel tijd komt het acuut weer naar boven borrelen: buikpijn, jeuk, slapeloze nachten.. Alles tegelijk! De ene keer heftiger dan de andere keer, maar mensen toch wat een stress brengt het toch altijd met zich mee! Benieuwd waar ik vandaag deze symptonen door had? Lees dan snel verder …

De laatste keer dat ik ze had was begin dit jaar. Dat is wel de ergste variant die ik tot nu toe heb meegemaakt: ik lag er werkelijk de hele nacht wakker van, omdat ik bang was mijn wekker te missen. Ondanks dat ze meer dan 100 euro per stuk waren.. aan mij zou het niet liggen dat ik ze niet had: kaarten voor Adele. Maar tevergeefs.. 3 laptops (jaja..), op allemaal meerdere schermen en daarnaast mijn telefoon en tablet. Niks, niente, nada. Uitverkocht! Binnen een half uur! Geen Adele. Wel tranen en buikpijn. Damn, wat baalde ik hiervan! En nog steeds eigenlijk…

Gelukkig had ik een paar weken later meer geluk: nog voor de officiele kaartverkoop begon ontdekte ik via een collegaatje een presale voor The Flying Dutch. Letterlijk als troost voor Adele, want in hetzelfde weekend. Dus in plaats van rustig op een stoeltje in de Ziggo Dome, sta ik die dag in (hopelijk!) een shortje en met m’n zonnebril compleet uit m’n dakje te gaan in het Olympisch Stadion bij Hardwell, Armin van Buuren, AfroJack, Martin Garrix en nog veel meer van onze Nederlandse DJ’s.

Maar vandaag begon alles dus weer opnieuw: Vanaf 09.00u begon de kaartverkoop voor Breda Live, leuk festival waar we nu met de vriendengroep al 3 jaar naartoe zijn geweest. Ieder jaar weer een even mooi feestje, en nu ik in Breda woon moet ik daar natuurlijk sowieso bij zijn! Dus.. zo gezegd, zo gedaan. Festivalletje in Breda.. zal heus wel niet zo snel gaan denk je dan. Maar nee hoor, na een kwartier in de wachtrij bleek dat de kortingskaarten via BNdeStem al uitverkocht te zijn en de reguliere kaartjes gingen ook heel snel. En toen ineens.. uit het niets: hoppa! 10 kaarten in de pocket! Iedereen weer blij want we kunnen weer een heeeeeeel mooi feestje gaan bouwen op 9 juli! En nog beter, deze keer kan ik gewoon op de fiets (of misschien wel lopend.. whoaaa!)

Kortom: het leven is een feestje, maar je moet zelf de slingers ophangen! Welke feestjes ga jij deze zomer af? 🙂

handtekening

Een gedachte over “Kaartenkoopstress…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.