Monthly favourites 2/12: February

Huh? Zie ik dat nou goed? Is het vandaag de 11e? Waar zijn die eerste 10 dagen van maart gebleven? Maar wow.. wacht even? Waar is februari heengegaan? Damn! Zelfs met die extra dag is de tweede maand voorbij gevlogen als een malle! Gelukkig ook deze maand weer heel veel leuke dingen. 🙂

Favoriete feestje
Als echte Brabantse is deze vraag natuurlijk helemaal niet moeilijk! Carnaval natuurlijk! Ik kreeg het mijn collega’s in Rotterdam maar moeilijk uitgelegd: 5 dagen lang compleet ongegeneerd uit je dak kunnen gaan in een of andere debiele outfit met minimaal 2 (liefst 3) biertjes in je handen, haha! Zelf heb ik het dit jaar maar 3 avonden gevierd, maar oh.. wat was het weer een mooi feestje! Vrijdagavond ben ik als Roodkapje op pad gegaan hier in Breda (of eigenlijk.. Kielegat). Het was een te gekke avond, mede dankzij het gaycafé waar we terecht in kwamen.. waar de mannen dus allemaal als vrouw verkleed waren. Geniaal! Zaterdag ben ik op safari gegaan in Roosendaal (oftewel Tullepetaonestad) , mijn giraffenpak was één groot succes! En om het mooie feestje af te sluiten heb ik op zondagmiddag alle leut bij elkaar gedweild op het Dweilbandfestival in Bergen op Zoom (het enige echte Krabbegat). Agge maar leut et!

IMG-20160205-WA0008IMG-20160207-WA0022IMG_20160206_211250

Favoriete dagje uit
Het stond al zo lang op mijn bucketlist: naar de Huishoudbeurs. En nu dit het jaar is van de kortpittige kapsels, leek dit mij het perfecte dagje uit voor deze maand. Op de een of andere manier kreeg ik mijn vriendinnen allemaal zo ver. Hoe? Weet ik eigenlijk nog steeds niet.. ik denk dat het 18+ drankplein er iets mee te maken heeft! 😉
Maar mijn God.. dat was echt één keer EN NOOIT MEER! Wat een drama. Ik had er echt veel meer van verwacht en irriteerde me mateloos aan de rolkoffertjes en de Hollandse zuinigheid. Okee.. misschien twee keer langs de Milka-proeverij lopen .. prima, doe ik ook. Maar helemaal uit je dakkie gaan omdat er geen deksel op je potje Optimel zet? Kanonnen zeg, ga iemand anders lastig vallen. Haha! Al met al hebben we toch een leuke dag gehad, met veel dank aan dat bewuste 18+ plein.. waar we ook een paar extra rondjes hebben gelopen natuurlijk haha!

Favoriete tv-programma
Deze maand geen favoriete film, maar wel een favoriete televisieshow! Ik heb een eindeloze lijst van dingen die ik terug moet kijken.. en dat loopt van heerlijk ordinair Lekker Nederlands met Nick en Simon en Jurk, tot Moordvrouw en Divorce.. maar ook Bizarre Eters en de Gevaarlijkste wegen van de wereld staan erop. Lekker divers dus! Een van de dingen die ik altijd gelijk terug kijk is toch eigenlijk wel Jan VS Geraldine in Zuid-Afrika. Want oh my … wat een heerlijk gevoel van heimwee geeft dat programma mij zeg! Iedere week weer volop genieten van die mooie beelden van dat prachtige land. Vooral de eerste aflevering, waar ze van Kaapstad een levend Monopoly spel hadden gemaakt was echt supertof. Ik zou zeggen: snel kijken!

Favoriete serie
Netflix.. oh, het is en blijft mijn zwakke plek. Via een collegaatje ontdekte ik laatst weer een kneiter van een serie, namelijk: The Client List. Het gaat over een Riley, een vrouw die van de een op de andere dag verlaten wordt door haar man en dan op zoek gaat naar een vast inkomen om haar twee kinderen te kunnen onderhouden. Dit vind ze bij een massagesalon die er een speciaal lijstje op bij houden voor ‘extraatjes’.. je begrijpt het al. Dit loopt helemaal uit de hand en zorgt voor twee seizoenen vol spanning en (voor mij dan) midden in de nacht wakker worden op de bank.

Favoriete beslissing
Deze maand geen beslissing van mezelf, maar van mijn baas! Ik heb namelijk een contractverlenging gehad van een jaar gehad.. YIHAAAA! En, wat stiekem eigenlijk nog veel leuker is, is dat ik vanaf nu mezelf ook bezig mag gaan houden met allerlei marketingzaken rondom CruiseReizen.nl.. van Facebook, tot nieuwsbrieven en alle analyses die daarbij komen kijken. Me = verry happy!IMG-20160229-WA0003

Wat waren jouw favoriete dingen van februari? Ik ben benieuwd! Tot snel! 🙂

handtekening

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.