Monthly favourites 1/12: Januari

Huh!? Is het vandaag serieus alweer 31 januari? Zit de eerste maand van 2016 er al weer op? Jeeeeeetje, tijd vliegt als je het naar je zin (en druk!) hebt! 🙂

Als je wat vaker een blog leest (zoals ik) dan heb je vast al wel eens een dag- of weekoverzicht van iemand gelezen. Zelf zou ik dat ook wel willen doen, maar kwam niet echt met een interessant blog haha! Mijn leven is (vooral doordeweeks) best standaard geloof ik. Daarom dacht ik, goh waarom geen blogje over maandelijkse favorieten? Precies, je raadt het al… daar gaan we!

Favoriete feestje
Zoals ieder jaar begon ook dit jaar weer met een mooi feestje! Eerst dacht ik nog dat mijn eerste jaarwisseling op mezelf een dikke domper zou worden: iedereen had andere feestjes, en ik zou het bij mn ouders gaan vieren. Totdat mijn nichtje Anouk zich als reddende engel aanbood: waarom geen mooi feestje in Breda vieren!? En zo geschiedde.. NYE 15/16 in de Boterhal, Breda. Wat een gezelligheid! Lekkere muziek, leuke mensen en met een goede gin-tonic luidde ik 2016 in. Proost! Op een jaar VOL genieten! 🙂

IMG_20160101_002923.jpg

Favoriete eten
Oh.. mag ik er echt maar eentje kiezen? Door de vele nieuwsjaarsborrels en andere gezellige dingen was januari een maand met veel hapjes buiten de deur.. maar stiekem wist ik al een tijdje dat een bepaalde lunch mijn favoriet zal worden: Little V, in Den Haag. Net als vorig jaar ging ik hier eten met Mandy in combinatie met een toffe musical in het Circustheater (andere favoriet ;-)) en oh.. wat was het weer lekker! Loempia’s, soepje, salade en de lekkerste home-made icetea’s. Echt hoor, als je in Den Haag (of Rotterdam) bent.. ga er zeker heen!

IMG_20160117_135024~2.jpg

 

Favoriete dagje uit
Ik schreef er al eerder een blogje over: ik probeer iedere grote musical in het Circustheater in Scheveningen mee te pakken.. en toen ik hoorde dat het dit jaar de eer was aan Disney’s Belle en het Beest maakte ik een klein sprongetje van geluk. Hier moet ik heen! En ja hoor.. toen ik de kaarten met een fijne korting kon kopen via Eurosparen was het dan zo ver! Mijn eerste Disney musical.. en oh, wat heb ik genoten! De liedjes vanaf het begin meegezongen en als een klein kind heel de show met een glimlach op m’n gezicht gezeten! 🙂

beauty-and-the-beast

Favoriete film
Iedere week weer komen er wel meerdere leuke films uit waarvan ik bij de trailer al denk.. ohhhh daaar moet ik heen! Echt hoor, als ik tijd (en geld) had voor zo’n Unlimited pasje van Pathé vond je me meerdere keren per week in zo’n grote stoel met een bak popcorn op schoot. Deze maand ging ik samen met Veerle naar het tweede deel van Mannenharten, lekker fout.. maar oh zo leuk! Eigenlijk zijn alle Nederlandse producties van de laatste tijd wel heel leuk.

mannenharten-2-hollandse-film

Favoriete serie
Eind vorig jaar viel ik er zomaar in.. BAM! Het zwarte PLL-gat. Na bijna een jaar lang zoveel mogelijk bingewatchen, was ik er zomaar ineens doorheen: 5 seizoenen over het wel en wee van highschool vriendinnen Aria, Spencer, Hanna, Emily en natuurlijk Alison. Eigenlijk te slecht voor woorden, maar och.. zo verslavend! En nu is sinds twee weken het nieuwe seizoen begonnen.. YIHAAA!!! Het enige nadeel is dat ik nu braaf iedere keer een week moet wachten voor een nieuwe aflevering, en niet als een idioot tot ‘snachts op de bank kan liggen en een stuk of 5 afleveringen achter elkaar kan kijken. Tsja… dat overleef ik ook wel weer ;-).

151215-news-pretty-little-liars

Favoriete sport
Zoals jullie wel weten deed ik ‘thuis’ ook al een hele poos aan bootcamp. Iedere week mezelf weer heerlijk in het zweet werken, in de buitenlucht. Weer of geen weer! Toen ik naar Breda verhuisde, was dat toch wel een van de grootste dingen waar ik van baalde: geen lessen meer met de bootcamp babes. Damn! Maar…. gelukkig zijn er in Breda ook nog genoeg leuke clubjes. Vandaar dat ik sinds deze maand (hallo goede voornemen) een jaarabbo heb bij The Bootcamp Club. Je kunt me vanaf nu 2x per week vinden .. ergens in Breda met een tof clubje mensen de leukste oefeningen doen. Yeah!

gve-bootcamp-club

Favoriete beslissing
Eigenlijk riep ik het als een van de eerste dingen toen ik op mezelf ging: als ik een eigen huisje heb, neem ik weer een konijntje! Als kind heb ik een konijn gehad.. en wat voor een! Blacky was een schat van een beest, maar echt alleen voor mij.. andere blafte ze (letterlijk!) uit haar hok. Haha, geweldig! Zo’n lieve levende knuffel wilde ik wel weer.. daarom ging ik een tijdje terug op bezoek bij Konijnenopvang Knaller (praktisch bij mij in de straat!) en werd gelijk verliefd op twee dropjes van konijntjes. En weet je wat? Terwijl ik dit typ liggen ze gezellig met z’n tweetjes aan m’n voeten op de chaise longue: Twix en Tony, mijn twee eigen levende knuffeltjes! 🙂

IMG_20160130_225538.jpg

Goh, dat was eigenlijk best wel een hele leuke eerste maand van dit nieuwe jaar. Wat waren jouw favoriete dingen van januari? Ik ben benieuwd! Tot snel! 🙂

handtekening

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.