Ik mis iets…

Een nul.. een NUL! Ik mis gewoon een nul!

Dat was eigenlijk het eerste wat ik dacht toen ik hier, inmiddels alweer 4 maanden (!) geleden, weer een stap op Nederlandse bodem zette. Van 30 graden, zo naar 3 graden.. BAM! Dat deed even zeer. Het was natuurlijk wel weer heel fijn om m’n ouders (en m’n lieve omaatje, die speciaal naar Schiphol was gekomen) weer te kunnen knuffelen. Vol met verhalen, indrukken en eigenlijk veel te veel te vertellen stapte ik sinds een lange tijd weer een keer in een auto, in plaats van een 4×4 jeep en gingen we naar huis.

De eerste paar daagjes nog even kunnen wennen, maar daarna weer gelijk fulltime aan de slag. Want ik mocht na mijn reis gewoon terugkomen bij m’n baan, superfijn! In die 4 dagen had ik niet genoeg tijd om al mijn foto’s te kunnen ordenen, en eerlijk gezegd heb ik er daarna ook geen tijd meer voor gehad/gemaakt. Jullie weten vast wel hoe dat gaat met vakantiefoto’s…

Maar nu het zonnetje hier in Nederland ook weer goed haar best gaat doen, krijg ik er weer helemaal zin om die goede herinneringen op te halen. Want Zuid Afrika zit nog iedere dag, ja echt.. iedere dag, in mijn hoofd. Oh, wat een toptijd heb ik daar gehad zeg. Ongelooflijk! Zo veel gezien, zoveel gedaan.. het is eigenlijk niet in woorden te beschrijven. Maar toch wil ik jullie deze mooie tijd niet onthouden, en deel ik hem graag!

Ik hoop dat ik iedere week een blogje online kan zetten, met al mijn Zuid Afrika avonturen. Wat dachten jullie van …

Oneindige uitzichten bij God’s Window?

drie gezusters (22)

Op safari in het Kruger Park?

olifanten (9)

Kajakken tussen de nijlpaarden en krokodillen in St. Lucia?

kajakken (3)

Hiken (in de regen!) op de Drakensbergen?

Zuid Afrika-Anita 1177

Paardrijden in Lesotho?

paardrijden (53)

Uitgehuwelijkt worden aan een Zulu-man?

Zuludorp (8)

Bunjeejumpen vanaf de hoogste bunjeebrug ter wereld?

Bloukrans Bridge Bungee (76)

 

Pinguins spotten bij Boulders Beach?

Boulders pinguins (34)

Springfoto’s maken op Kaap die Goeie Hoop?

Kaap die Goeie Hoop - springfoto (14)

Lolly’s uitdelen aan te lieve kindjes?

Zuid Afrika-Anita 1344

Skydiven in Mosselbay?

skydive - sprong (23)

En natuurlijk, wildlife.. overal wildlife!

zebra (6) Addo olifantenfamilie tussen autos (12) Addo  buffeles (2) overstekende impalas (1) neushoorn (4) nijlpaard (3)

cheetah (17) giraffes (48) ochtendwandeling - zebra's dichtbij (12)

 

Binnenkort op de blog, stay tuned! 🙂

handtekening

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.