GROETJES UIT… Winterwonderland

Een nieuwe spiegelreflex-camera en een besneeuwd winterlandschap.. dat vraagt om een heerlijke wandeling! Zo gezegd, zo gedaan…

IMG_3281

Wacht even.. nieuwe camera?! Ja.. ieder nadeel heeft z’n voordeel. Nadat ik in Zuid-Afrika heb mogen ontdekken dat camera’s niet kunnen zwemmen (en ik niet kan kanoën) was ik al heel erg blij dat al (!!)  mijn foto’s gelukkig nog intact waren, maar nog veel blijer toen bleek dat ik het aankoopbedrag helemaal terug kon krijgen via de reisverzekering. SCORE!

Dus.. na het een en ander heen en weer gesurf heb ik een nieuwe camera uitgezocht. Een stapje hoger dan wat ik had, want nu een echte spiegelreflexcamera! De Canon EOS 100D met een 18-55m lens is mine! En mijn oude camera? Die krijgt een mooi plekje op de kast.. heeft’ie wel verdiend na z’n trouwe dienstmaand ;-).

Het mooie winterwonderland wat ons nu omringt vraagt natuurlijk om een paar foto’s, dus papa en ik trokken onze sneeuwschoenen aan en gingen op pad om het Witte Welberg vast te leggen. Kijk maar:

IMG_3285 IMG_3289 IMG_3293IMG_3303   IMG_3311 IMG_3314 IMG_3321 IMG_3330 IMG_3332

Oh, en trouwens.. die verslagen van Zuid-Afrika komen snel hoor! Heel snel! Be prepared 😉

handtekening

Een gedachte over “GROETJES UIT… Winterwonderland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.