GROETJES UIT.. ZUID AFRIKA

Iets later dan ik zelf had verwacht, maar hier istie dan.. mijn allereerste blogje vanuit Zuid Afrika!

Op dit moment ben ik net begonnen aan mijn vrijwilligerswerk, ik ben er nu 2 dagen. En ik kan alleen maar zeggen: het Zuid Afrikaanse leven is geweldig!

De drie weken op rondreis van Johannesburg naar Kaapstad zijn werkelijk waar voorbij gevlogen. Waarschijnlijk omdat we echt mega veel gedaan en gezien hebben, maar vooral ook omdat we een hele toffe groep en begeleiding hadden! We konden het allemaal goed met elkaar vinden en gaan elkaar zeker missen: we hebben het zelfs al over een reünie gehad!

Maar.. jullie lezen deze blog om op de hoogte te blijven van mijn Zuid Afrikaanse avontuur. Helaas, dan moet ik jullie toch nog even teleurstellen. Wanneer ik thuis ben zal ik dagelijks een blog online plaatsen, met foto’s en verhalen.. Puur omdat ik het gewoon niet allemaal in een paar blogjes kwijt kan! Voorlopig zullen jullie het moeten doen met een paar foto’s!

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Tot over anderhalve week (ssssst, ik wil er nog niet aan denken!)

image

2 gedachtes over “GROETJES UIT.. ZUID AFRIKA

    • patgaatoppad zegt:

      Hi! Ik ben helaas alweer een dikke maand terug in ons koude kikkerlandje… Maar nog steeds geen tijd gehad om mn blogjes te schrijven *shame on me*… Coming soon, bezig met een epic travel movie (al zeg ik het zelf). Merry Christmas! xx

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.