GETMEBODIED: Harbourrun? Check!

Nu de spierpijn langzaamaan is weggetrokken, en de blauwe plekken al een beetje beginnen te verkleuren.. is het tijd om terug te kijken op die geweldige ervaring van afgelopen zondag: de Harbourrun! Man, man, man.. wat heb ik afgezien! Niet alleen ik, maar ook de ruim 3.000 (!!) andere deelnemers. Maar WOW! wat was dit gaaf zeg!

Ruim op tijd aangekomen hadden we ook meer dan voldoende tijd om elkaar helemaal op te jutten bij de aanblik van de eerste hindernissen. Toen net iets voor de warming-up bleek dat het parcours (en dus de volgorde) aangepast was.. bevorderde dit het stress level niet positief.. (daar gaat mijn nauwlettende theoretische voorbereiding, dacht Ilse!). Toch begonnen we vol goede moed aan, voor mij de allereerste, wedstrijd. Dwars door de Rotterdamse Haven beklommen we de obstakels en genoten we van de omgeving.. bijzonder om hier zomaar te mogen lopen! Het weertje was ook prima, lekker zonnetje.. misschien zelfs iets te warm om echt voluit te kunnen gaan.

Het leuke aan de Harbourrun is, is dat iedereen elkaar helpt. Niet wij alleen binnen ons eigen topteam, maar ook wildvreemden hielpen elkaar over de obstakels heen te komen. Want jeetje, wat zaten daar vervelende bij joh! De container opklimmen, met behulp van een touw, ladder of net is één ding.. maar dan moet je er ook nog af! Gelukkig was daar bij die hele hoge een lieve, grote en (vooral) sterke man bij wie ik in z’n armen mocht springen en zo de container af werd getild. Sommige mannen zagen ook de kans om op deze manier andere punten aan te grijpen, maar daar zal ik maar niet verder over uitweiden.. toch Denise? 😉

Tijdens het hele parcours zijn er foto’s en video’s gemaakt, persoonlijk geregistreerd.. maar het blijkt dat ik ook tijdens het sporten last heb van mijn Bitchy Resting Face.. dus hieronder de algemene aftermovie, die mijn gevoel veeeel beter beschrijft dan mijn chagrijnige hoofd op mijn persoonlijke foto’s en video’s!

Vol vertrouwen, op mezelf en op ons team, ging ik er afgelopen zondag in.. maar ik had nooit gedacht dat ik zoveel lol kon hebben met het lopen van (mijn eerste!) 11 kilometer, met 22 obstakels! Ik wil dan ook heel graag Team Bodyconnect met natuurlijk onze top trainster Fatima de Ron bedanken voor alles. Van voorbereiding tot ondersteuning en hulp tijdens de run, naar puddingbroodjes (oh my gawd, wat was dat lekker!) als beloning: jij hebt ons er doorheen gesleept (letterlijk!) BEDANKT!

10447637_632964913488968_7482062796823114881_n (2)

Zoals je ziet staan de uitdagingen voor volgend jaar al in de agenda: op 18 april de Stormloop op Circuit Zandvoort en op 11 oktober de 3e editie van de Harbourrun! Ik weet dus wat me te doen staat .. 😉

handtekening

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.