COUNTING THE DAYS: 30 days to go!

Nog één maandje, en dan is het eindelijk zover! Op 17 oktober vertrekt mijn vlucht, met een tussenstop in Istanbul, naar Johannesburg, waar de reis begint. Zoals jullie zullen begrijpen kan ik echt niet wachten!

Ik ben me steeds meer aan het verdiepen in het land, mijn Lonely Planet is mijn beste vriend, en natuurlijk ook de cultuur kan niet ontbreken. Wat me altijd erg aan het lachen maakt is het Zuid-Afrikaanse taaltje.. wat een herkenbare, maar hilarische, woorden! Wat dachten jullie van een ritje op de bromponie en daarna een lekker mengeldrankie? Ik zeg doen!

handtekening

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.