Vrijdagmiddagborrelen met #TOPYOURTUC

Ohh.. het is weer vrijdag! Hoogste tijd voor een heerlijke vrijmibo.. met heel veel wijn, bier en natuurlijk snacks. Chips, popcorn, borrelnootjes, zoute stengels, worst, kaas, bitterrrrballen. Geef het en ik eet het op… ik lust alles!

Iedereen kent ze wel… die verdomd lekkere TUCjes. De kleine snackkoekjes die vroeger bij je oma op de verjaardag op tafel stonden, en waar steeds weer nieuwe smaken van verschijnen. Luv it. Maar.. wist je dat je deze toastjes (want dat zijn het eigenlijk) ook gewoon kunt beleggen? Whuuuut!?

Samen met Uit Paulines Keuken mocht ik als bloginsider aan de slag en kreeg ik een pretpakket van TUC thuisgestuurd: 5 pakjes met de lekkerste smaken en de opdracht om hier zelf ook lekkere recepten bij te verzinnen.  #TOPYOURTUC dus, let’s go!

Bij mij bleef het een beetje op mijn creativiteit steken: ik ging voor een TUCje belegd met roompaté en afgetopt met een stukje komkommer en een drupje kweekperenjam. En dat laatste he, is echt m’n tip van het jaar: een heel klein potje, staat bij de versafdeling in de supermarkt, en LEKKER.. nom!

Maar gelukkig gingen de andere bloginsiders wel helemaal los en kwamen op Facebook en Instagram de lekkerste creaties voorbij:

  • TUC met Heks’nkaas, gehaktballetjes en paprika
  • TUC met geitenkaasspread en bacon
  • TUC met zoete aardappelhummus, feta, paprika en granaatappelpitjes
  • TUC met cottage cheese en gerookte zalm

.. en nog heeul veeul meer!

Nog meer inspiratie nodig? Check dan de #topyourtuc op Facebook en Instagram. Waar zou jij je TUC mee beleggen? Of eet je ze toch liever gewoon ‘normaal’?

handtekening

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.