BOEKENWURM: Elly’s choice

ellys choice

Nieuwe categorie! Zoals de mensen die mij kennen wel weten ben ik een echte boekenwurm: ik lees graag. Tijdens mijn middelbare school periode verslond ik zo een boek per week, maar helaas is dat sinds dat ik ben gaan studeren langzaam afgezwakt. Bibliotheek werd op de een of andere manier niet interessant meer, en het eindigde erin dat ik alleen nog maar tijdens de vakantie las. Maar dan ook gelijk zoveel dat ik weer even door kon zonder boeken.

Sinds kort heb ik een e-reader aangeschaft (zie dag 18 van mijn #100happydays) en lees ik al weer veel meer. Mijn allerliefste oom downloadt de leukste boeken voor me en ik ben weer helemaal bij in mijn to-read lijstje. Toen ik gisteren hoorde van een nieuw online platform, een soort Spotify voor boeken, ben ik dat gelijk gaan checken. Elly’s choice is voor mij best of both worlds: boeken downloaden met één druk op de knop, maar hiermee wel nog de auteur steunen. Ook het aanbod is verrassend en up-to-date. Iedere maand heb je een keuze uit 10 boeken, die je ieder 3x kan downloaden, voor een abonnementsprijs van €2,99 per maand. Koopje dus, want een jaar lang.. 120 boeken voor nog geen €35!

Deze maand staan er boeken online van Saskia Noort, Nicci French, Herman Koch en Jill Mansell. Volgende maand komt het boek ‘Voor Jou’ van Jojo Moyes online, waar ik al sinds de review van Annemerel benieuwd naar ben. Naast deze serieuze boeken staan er ook chicklits van Lisette Jonkman en Sophie Kinsella in het aanbod.

De grootste uitdaging zal voorlopig zijn: red ik het om alle 10 de boeken in één maand te lezen? Ik hou jullie op de hoogte: in de rechter zijbalk van mijn blog kunnen jullie zien in welk boek ik nu bezig ben en eens in de zoveel tijd zal ik een boekenwurm-update geven in de vorm van een oldskool boekverslag. Lezen jullie met me mee?

handtekening

 

 

Een gedachte over “BOEKENWURM: Elly’s choice

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.