TAG: 15 dingen die niemand aan je vraagt

Voor diegenen die vaker blogs lezen is het fenomeen ‘tag’ wel bekend, anderen zullen het misschien nog kennen uit de goede oude CU2-tijd: een lijstje met vragen dat je over kunt nemen van anderen. Op Jennie from the Blog las ik de tag ’15 dingen die niemand aan je vraagt’, en ik vond hem zo leuk dat ik hem zelf ook even invul… Enjoy! 🙂

1. Slaap je met de deuren van je kledingkast open of dicht?
Dicht. Zeker te weten. Ten eerste omdat die teringbende in de kasten met onrustig maakt en tweede omdat je nooit weet wat er zich in de kast verscholen houdt.. en je aan zit te staren. Brrr..

2. Neem je mini-flesjes shampoo etc. mee uit een hotel?
Ja, meestal wel. Al helemaal sinds dat ik ergens las dat hotels dat juist waarderen, als soort van reclame. Waardoor ik nu dus een megavoorraad aan mini’s heb.. eigenlijk neem ik op een vakantie nooit meer grote shampoo mee en vertrouw ik op de hotelzeepjes.

3. Heb je ooit een straatnaambord gepikt?
Nee. Waarom zou ik? Wat moet je daarmee?

4. Gebruik je to-do lijstjes?
In mijn dagelijkse leven niet nee, maar dat zou ik eigenlijk wel moeten doen.. ik weet nog dat dat op school altijd heel motiverend werkte. Afstrepen is fijn!

5. Heb je sproeten?
Nee. Wel moedervlekjes, tellen die ook?

6. Heb je ooit in de bosjes geplast?
Als klein meisje vast ooit wel eens, omdat ik ineens zo nodig moest. Maar zelf heb ik er nog nooit bewust voor gekozen, weet ook bijna zeker dat dat grandioos mis gaat.

7. Hoe groot is je bed?
Een heerlijk tweepersoonsbed.. helemaal voor mij alleen!

8. Ben je lui?
Nee…misschien heel soms, maar dan ben ik meestal ook moe. Dus dan telt het niet toch?

9. Is er iets waar je je nu aan irriteert?
Nee, eigenlijk niet. Ik lig lekker in m’n bedje deze blog te typen en ga zo heerlijk slapen.. mijn hobby.

10. Kauw je op pennen en potloden?
Nee. Ik ben meer van het irritant klikken met een pen.

11. Heb je bij de padvinders gezeten toen je klein was?
Nee. Toen ik klein was zat ik bij de knutselclub. Heel leuk.. eigenlijk ook een soort scouting, maar dan zonder knopen leggen. We gingen ook op zomerkamp en hadden leuke activiteiten zoals een slaapmarathon (of nja, eigenlijk het tegenovergestelde..16u wakker blijven).

12. Kijk je nog wel eens naar tekenfilms?
Ja! Stiekem vind ik dat de leukste films. Je mag me altijd wakker maken voor een Disney film.

13. Tel je de treden als je de trap op loopt?
Nee, thuis in ieder geval nooit. Bij belangrijke gebouwen wel…bijvoorbeeld de treden omhoog naar de Batu Caves in Maleisië of de Notre Dame in Parijs, ik heb ze geteld… maar weet nu echt niet meer hoeveel het er waren..

14. Dans je wel eens als er geen muziek te horen is?
Vast wel. Ik ben prettig gestoord genoeg om zomaar uit het niets een dansje te doen.

15. Weet je hoe je het oliepeil van je auto moet checken?
Iets met de motorkap omhoog doen, een stok eruit trekken en kijken of het vies is tot het streepje. Ja toch?

 

Zo, nu zijn jullie weer een aantal random facts over mij wijzer. Of je het wilde of niet! Jullie mogen de vragen natuurlijk overnemen op je eigen blog of beantwoorden in de comments: vind ik leuk!

handtekening

2 gedachtes over “TAG: 15 dingen die niemand aan je vraagt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.