COUNTING THE DAYS: 90 days to go ..

Al sinds ik terug ben gekomen van mijn allereerste verre reis naar Dubai, Maleisië, Singapore en Indonesië heb ik de kriebels om nog een keer op pad te gaan. Na veel wikken, wegen, nadenken en dan eindelijk die hele dikke knoop doorhakken gaat het er nu echt van komen: IK GA OP REIS! Met wie dan? Met mezelf! .. en (tot nu toe) 16 anderen in een georganiseerde groepsreis van Shoestring.

Via deze counting the days posts hou ik jullie op de hoogte van mijn voorbereidingen.

                                                        

Mooie, verre reizen maken.. ik denk dat er niemand is die hier een probleem mee heeft. Bij mij spookt het ook al een tijd door mijn hoofd.. nog een keer op reis voordat het ‘echte leven’ begint. Maar dan komen de vragen ook opborrelen .. Hoe dan? Waarheen? Met wie? Wanneer?

Zuid Afrika staat al lang hoog op mijn to do list, samen met New York toch wel aan de top van ‘reizen die ik nog gemaakt moet hebben voor mijn 25e’. De tijd begint te dringen.. dus als eerste heb ik voor Zuid Afrika gekozen.

Een rondreis langs de mooiste wildparken en uitzichtpunten, slapen in een tentje tussen de wilde dieren, 3 weken lang leven uit een backpack, mijn hele hebben en houwen achter op mijn rug. Het klinkt als een hele uitdaging, en dat wordt het ook.. vooral omdat ik alleen ga. Of nou ja… alleen?! Niet echt. Ik ga met een groepsreis, georganiseerd door Shoestring. Groepsreis ja, geen singlereis.. omdat ik ondanks dat ik alleen ben toch nog wel een sociaal leven heb en graag met de feestdagen thuis bij familie en vrienden ben. Gelukkig zijn er nog meer durfals zoals ik en hebben er inmiddels 3 andere singles de reis geboekt. Wie het zijn, geen idee.. een Facebook groep is aangemaakt en we gaan voordat we op reis zijn een keer met elkaar afspreken.. je zit straks toch 3 weken op elkaars lip ;-).

In mijn volgende post zal ik mijn reisplan wat verder toelichten..

Ondertussen ga ik gewoon verder met aftellen: nog 90 dagen te gaan …  Spannend, ik kan niet wachten!

handtekening

12 gedachtes over “COUNTING THE DAYS: 90 days to go ..

  1. Mandy zegt:

    Oeh spannend allemaal hoor! Echt leuk dat je dit gaat doen. Je schrijft trouwens ook heel leuk, ben al benieuwd naar je volgende posts! X

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.